Kontaktlinser

Overvejer du at prøve kontaktlinser, men er i tvivl om der findes linser der passer til netop dit syn, din alder og din livsstil, kan det føles trygt at vide, at der i dag fremstilles kontaktlinser i de bedste materialer, med meget stor vægt på komfort, livsstil samt tilpasning af mange forskellige øjenstyrker.

Endagslinser

En endags kontaktlinse er en linse du kan have på i en hel dag. Når dagen er omme smider du kontaktlinsen ud. Der skal ikke anvendes rensesystem til en endagslinse. Endagslinser fås også i flere forskellige materialer og i en meget bred vifte af styrker samt til bygningsfejl.

Månedslinser

En månedslinse holder i 30 dage. Det betyder at den hver aftens skal tages ud og lægges i en rensevæske.
Månedslinser findes også som døgnlinser. Døgnlinser er bløde og fleksible silicone hydrogel linser som lader stor mængder ilt slippe igennem og derfor er godkendt til at sove med.

Multifocale kontaktlinser

Multifocale kontaktlinser er linser med glidende overgang til dig over de 40 år med læseproblemer. Multifocale linser kan både fås som endagslinser og månedslinser og giver en helt anden frihed i forhold til det at bære briller.

Kontaktlinser sikrer maksimal bevægelsesfrihed i hverdagen og ændrer ikke på dit udseende

Der er mange fordele ved at bruge kontaktlinser til fordel for briller.

En af de største fordele er den bevægelsesfrihed, som kontaktlinser giver dig i din hverdag. Du kan bevæge dig frit, uden at skulle bekymre dig om at brillerne glider ned fra næsen eller bliver væk. Kontaktlinser giver dig også mulighed for at dyrke sport og andre fysiske aktiviteter uden at frygte for, at dine briller bliver beskadiget. Af følgende grund er kontaktlinser det foretrukne synshjælpemiddel blandt aktive mennesker.

Derudover ændrer kontaktlinser, modsat briller, ikke på dit udseende, hvilket ligeledes er en fordel, som mange sætter priser på.

Det er ikke svært at bruge kontaktlinser, men det kræver tilvænning

Det kan tage lidt tid at vænne sig til at bære kontaktlinser, men med tålmodighed og korrekt vejledning vil du snart nyde fordelene ved et liv uden briller.

Vores dygtige optikere hos Sundhedscentrets Optik vil guide dig gennem processen med at indsætte og fjerne kontaktlinser samt give dig råd om pleje og vedligeholdelse af dine linser.

Vi hjælper med at finde de bedste kontaktlinser til netop dig

Vores erfarne optikere hos Sundhedscentrets Optik er specialister i at lave synsprøver, der kan belyse, om dit syn skal korrigeres med eksempelvis kontaktlinser.

Ved hjælp af avanceret udstyr kan vi afgøre, om du lider af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn. På baggrund af disse resultater kan vi anbefale de mest egnede kontaktlinser til dig.

Vi tilbyder et omfattende udvalg af kontaktlinser fra de mest velrenommerede mærker på markedet. Uanset om du foretrækker endagslinser, månedslinser eller kontaktlinser med glidende overgang, har vi det, du har brug for. Vores kontaktlinser er af høj kvalitet og fremstillet af de bedste materialer for at sikre optimal komfort.

Køb kontaktlinser til konkurrencedygtige priser hos Sundhedscentrets Optik

Når du køber dine kontaktlinser hos Sundhedscentrets Optik, kan du være sikker på at få kvalitetslinser til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder et bredt udvalg af kontaktlinser fra anerkendte mærker, der alle opfylder vores høje kvalitetskrav.