Briller

Nedenfor kan du se et udvalg af de brillemærker, som vi fører i butikken:

Vi kan dække dit behov for briller, hvad end du skal have briller for første gang, eller om du ønsker at udskifte dine nuværende briller. Vi fører nemlig et bredt udvalg af både brilleglas og brillestel, og vi har med garanti også en brilleløsning efter din smag.

Vi har fornøjelsen af at tilbyde briller med mange forskellige styrker og i flere forskellige stilarter og prisklasser. Skal vi også hjælpe dig med at finde netop de briller, der matcher dine krav og ønsker i forhold til styrke, stil og budget?

Bredt udvalg af briller fra de førende brillemærker

Briller er ikke bare briller. De findes i mange former og størrelser, og de kan fås med både enkeltstyrkeglas, flerstyrkeglas og specialglas. Du kan sågar købe briller uden styrke. Ligeledes kan du vælge mellem mange forskellige mærker.

I vores brillesortiment finder du et utal af moderne og kvalitetsrigtige briller fra nogle af de førende brillemærker. Du har f.eks. mulighed for at købe briller fra Ray-Ban, Gucci, Bellinger, Saint Laurent og Blackfin. Måske fører vi også dit foretrukne brillemærke i sortimentet. Besøg os i Haslev, Faxe eller Præstø, hvis du gerne vil opleve vores komplette udvalg af briller.

Moderne briller til kvinder og mænd

Hvad end du er på udkig efter herrebriller eller damebriller, så vil du finde, hvad du leder efter i vores sortiment. Vi tilbyder nemlig moderne briller til både mænd og kvinder. Du kan f.eks. få fingrene i et par feminine briller med et spinkelt og elegant brillestel eller et par maskuline briller med et mere råt design, alt efter hvad du foretrækker. Vi har selvfølgelig også noget derimellem.

Smarte briller til børn

Vi forhandler ikke kun briller til voksne, men også til børn. Har dit barn derfor brug for briller, er du landet på den rigtige side. Vi tilbyder masser af smarte briller til børn, der passer perfekt til en hverdag fyldt med leg og uforudsigelige aktiviteter.

Vær opmærksom på, at der til børn under 16 år ydes tilskud til brillestel og brilleglas ved køb af nye briller.

Hvilke briller passer til mig?

De helt rigtige briller for dig skal passe i både stil og styrke.

Du sammensætter de perfekte briller ved at vælge både brilleglas og brillestel med omhu. Du skal vælge brilleglas med udgangspunkt i dine synsbehov, mens du skal vælge brillestel med udgangspunkt i din ansigtsform, din stil og dine præferencer. Du skal bl.a. tage stilling til, om du er mest til runde briller, firkantede briller eller noget helt tredje.

Ønsker du kvalificeret hjælp til at finde briller, der matcher dine behov og præferencer, står vi altid til rådighed. Besøg blot en af vores optikerforretninger.

Dine nye briller skal have den rigtige synsstyrke

For at kunne købe briller med den helt rigtige synsstyrke skal du først og fremmest have lavet en synstest. Du kan booke tid til en synstest via linket, hvis det er længe siden, at du sidst har fået testet dit syn.

Briller til konkurrencedygtige priser

Det behøver ikke at koste en formue at anskaffe sig et par moderne briller af høj kvalitet. Hos os kan du altid finde briller til konkurrencedygtige priser fra nogle af de største brillemærker. Du har desuden mulighed for at få et brilleabonnement, hvis du gerne vil dele betalingen op.