Brilleabonnement

Vi tilbyder et fordelagtigt brilleabonnement, som du kan benytte dig af ved køb af nye briller. Står du og skal have nye briller, og vil du gerne undgå at skulle betale et større beløb på en gang, kan du dele betalingen op ved at tegne et abonnement på briller.

Vi fører et bredt udvalg af briller, så vi har med sikkerhed også briller, der matcher dig og dit syn i forhold til både styrke og stil. Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt du skal have briller, eller hvilken styrke du har brug for, anbefaler vi dig at booke tid til en synstest. Du kan booke tid til en gratis synstest via vores hjemmeside.

Brilleabonnement uden renter og gebyrer

Ønsker du et gennemsigtigt og attraktivt brilleabonnement, så er du landet på den rigtige side. Vi giver dig nemlig mulighed for at tegne et brilleabonnement med høj gennemsigtighed og gode vilkår. Når du tegner et abonnement på briller hos os, skal du hverken betale renter eller gebyrer. Du skal blot betale en beskeden månedlig pris.

Afdrag på dine briller i op til to år

Et par nye briller kan være en større investering, og netop økonomien bag et brillekøb er en af hovedårsagerne til, at mange danskere vælger at gå kompromis med deres syn. Dette gør vi op med ved at tilbyde et brilleabonnement, hvor du kan afdrage på dine briller i en periode på op til to år. I stedet for at betale for brillerne på en gang, kan du afdrage på købet i op til 24 måneder.

Hvad koster et brilleabonnement?

For at få et uforpligtende tilbud på et brilleabonnement skal du først og fremmest have fundet de rigtige briller. Vi kommer gerne med forslag til, hvilke briller der vil passe til dig med udgangspunkt i din hovedform og dine behov. Når du har besluttet dig for, hvilke briller du gerne vil have, udarbejder vi gerne et tilbud på et brilleabonnement.

Ønsker du at afholde udgifterne til dine nye briller på en gang, er dette selvfølgelig også muligt. Foruden briller fører vi et bredt udvalg af kontaktlinser, herunder endagslinser, månedslinser og multifocale kontaktlinser.

Vi skræddersyer det bedste brilleabonnement til dig

Vi skræddersyer vores brilleabonnement til dig, så dine behov og præferencer bliver indfriet. Du kan ikke blot vælge frit mellem alle vores briller, men kan også selv definere, hvor længe du vil afdrage på dine briller. Den maksimale afdragsperiode er to år.

Hvis du er i tvivl om noget vedr. vores brilleabonnement, mht. priser, betalingsmuligheder eller noget helt tredje, skal du være meget velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at lægge vej forbi en af vores optikerforretninger i enten Haslev, Faxe eller Præstø.